کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

امروزه با توجه به مؤلفه‌هایی نظیر تغییر سبک زندگی از سنتی به مدرن، مشغله‌های مختلف مثل چندشغله بودن، ترافیک سنگین، بعد مسافت محل کار تا محل سکونت، فشارها و استرس‌های طول روز در مواجهه با افراد و سایر چیزها باعث شده که اقبال و تمایل عمومی به‌سوی غذاهای آماده در بین سنین مختلف به‌ویژه جوانان، نوجوانان و کودکان افزایش یابد.

زمانی که خسته از محل کار به منزل برمی‌گردید، شاید تهیه ناهار و شام برایتان سخت و دشوار باشد. ساندویچ یکی از انتخاب‌های راحت و سهل‌الوصول است که خیلی زود کارتان را راه می‌اندازد.

برای این کار بهتر است از یک ساندویچ ساز ایرانی یا خارجی استفاده کنید، ساندویچ ساز به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید انواع ساندویچ و اسنک را در بازه زمانی کوتاهی تهیه و نوش جان نمایید.

دستگاه‌های ساندویچ ساز، تهیه ساندویچ خانگی را آسان‌تر و جذاب‌تر می‌کنند، با به‌کارگیری این دستگاه و کمی خلاقیت، قادر خواهید بود با مواد اولیه سالم و متنوع انواع ساندویچ و اسنک را به سلیقه خود و اعضای خانواده تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

نکات مهم هنگام خرید دستگاه ساندویچ ساز

  • ساندویچ سازها انواع مختلفی دارند که شما می‌توانید بر اساس نیازتان یکی را تهیه نمایید.
  • نوعی که در خانه‌های ما مورد استفاده قرا می‌گیرد، دارای صفحاتی است که نان تست در آن قرا می‌گیرد و انواع ساندویچ و اسنک با آن تهیه می‌شود.
  • برخی از آن‌ها دارای صفحه‌های گریل هستند که امکان گریل کردن گوشت و سبزی جات را فراهم می‌آورد.
  • نوع دیگر آن، دستگاه وافل ساز خانگی است که همانند ساندویچ ساز کار می‌کند ولی شکل صفحات آن متفاوت است.
  • دو صفحه دستگاه وافل ساز از جنس تفلون، چدن یا آلومینیوم هستند و سطح آن به شکل وافل پنجره‌ای است.
  • با دستگاه ساندویچ ساز می‌توان پیتزا هم تهیه کرد، البته با استفاده از پیتزا ساز یا پیتزا پز که زیرمجموعه ساندویچ سازها محسوب می‌شوند.
  • دستگاه‌های ساندویچ ساز هم از نوع خارجی‌اند و ایرانی که هر دو کار مشابهی را انجام می‌دهند.
  • تهیه ساندویچ در خانه علاوه بر کاهش هزینه نسبت به رستوران و هم‌چنین غذایی سالم و مطلوب، این امکان را به شما می‌دهد که میزان مصرف چربی و کالری را مدیریت کنید.
  • اگر در انتخاب ساندویچ ساز با توان برق مصرفی مناسب دقت نکنید، مصرف بالای برق هزینه‌های شما را افزایش می‌دهد، این دستگاه‌ها بین ۴۶۰ وات تا ۱۴۰۰ وات توان مصرفی دارند، برای مصارف خانگی، ساندویچ ساز با توان مصرفی ۷۵۰ وات مناسب است.
  • صفحات دستگاه باید نچسب باشد، صفحه متحرک شست‌وشوی ساندویچ ساز را آسان‌تر و مانع آسیب‌دیدگی قطعات الکترونیکی دستگاه می‌شود.
  • ساندویچ سازهای موجود در بازار ظرفیت درست کردن ۲ یا ۴ ساندویچ را دارند، سعی کنید متناسب با تعداد اعضای خانواده ظرفیت را انتخاب کنید، این کار مانع طولانی شدن تهیه غذا و افزایش مصرف برق می‌شود.
  • همه‌ی ساندویچ سازها در قسمت دسته عایق حرارتی دارند، بهتر است دستگاهی تهیه کنید که تمام آن عایق باشد.
  • بعضی از ساندویچ سازها المنت‌هایی دارند که سریع‌تر داغ شده و عمل پخت را زودتر انجام می‌دهند.
  • وجود تایمر در ساندویچ ساز به شما امکان می‌دهد که از زمان اتمام کار دستگاه با خبر شوید.
  • ساندویچ سازها در سه رنگ اصلی سفید، سیاه و نقره‌ای یافت می‌شوند، شما می‌توانید به سلیقه خود انتخاب کنید.

 

منبع : آشنایی با دستگاه ساندویچ ساز و نحوه عملکرد آن

  • ۹۹/۰۷/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی