کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

ما ایرانی‌ها عادت داریم که در مهمانی‌های رسمی و خودمانی یا هنگام گشت و گذار در طبیعت حداقل یک وعده کباب را میل می‌کنیم. البته فراموش نکنید که همیشه مقدمات آماده سازی یک کباب دلچسب مهیا نیست و مجبورید که از روش‌های جایگزین بهره ببرید. یکی از این روش‌ها استفاده از تابه گریل می‌باشد که به کمک آن می‌توانید گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و… را به راحتی گریل کنید.

خرید این وسیله چون ارتباط مستقیمی با سلامت شما عزیزان دارد، باید بسیار مورد توجه قرار گیرد تا بتوانید با آگاهی هرچه تمام‌تر محصولی باکیفیت خریداری کنید. تابه‌هایی که در بازار موجود هستند؛ انواع مختلفی دارند از تابه وُک گرفته تا تابه‌ی گریل. انتخاب هرکدام از این مدل‌های تابه به سلیقه و نیاز آشپزخانه‌ی شما بستگی خواهد داشت. تابه‌ی گریل به دلیل ارتفاع کوتاه و شیارهایی که دارد، لذت و طعم غذای کباب شده را دقیقا برای شما دوستان به ارمغان می‌آورد.

ما در این مطلب قصد داریم به شما دوستان در خرید یک تابه‌ی گریل باکیفیت کمک نماییم. چون سلامتی دوستان ما از هرچیزی مهم‌تر خواهد بود. به همین دلیل است که اطلاعاتی کاربردی و مفید را جمع‌آوری کرده‌ایم تا با خواندن این نکات در انتخابتان سخت گیرانه‌تر عمل کنید. اگر با این مقدمه‌ی کوتاه شما هم به جمع طرفداران تابه‌ی گریل پیوستید، با ما همراه باشید، چون قرار است نکات تازه‌ای را در خصوص خرید تابه بیاموزید.

 

منظور از تابه گریل چیست؟
ماهی‌تابه یا تابه در واقع ظرفی مربعی یا مستطیل شکل است که وظیفه ی آن سرخ کردن مواد غذایی چون گوشت، مرغ، ماهی و… می‌باشد. حال در تعریف گریل کردن باید بگوییم که این کار در واقع نوعی سرخ کردن مواد غذایی است، منتهی در این مدل حرارت از بالا پخش می‌شود اما در سرخ کردن شعله‌ی گاز در قسمت زیرین تابه باعث سرخ شدن مواد غذایی خواهد شد.

البته این حالت در مورد باربیکیو صدق می‌کند، وگرنه مدل تابه گریل به دلیل حرارت از پایین همان کار سرخ کردن را انجام می‌دهد. تنها تفاوت آنها این است که تابه ی گریل دارای یکسری خطوط می‌باشد که حالت کباب و باربیکیو شده به گوشت، مرغ و ماهی می‌بخشد.

 

انواع مختلف تابه گریل موجود در بازار به لحاظ جنس:
تابه گریل آلومینیومی: تابه هایی که از جنس آلومینیوم می‌باشند، باعث می‌شود که حرارت به صورت یکنواخت در سرتاسر تابه پخش شود و در نتیجه غذایی خوش طعم را میل کنید. در قسمت کف تابه گریل معمولا چند لایه نچسب وجود دارد که باعث خواهد شد گوشت، مرغ و ماهی به تابه نچسبد.
تابه گریل استیل: این مدل از تابه‌ها خیلی سریع گرم می‌شوند، استیل آنها حالت ضدزنگ دارد و دچار زنگ زدگی نخواهند شد.طراحی تابه گریل استیل به نحوی است که مواد غذایی به آن نمی‌چسبد و خوراکی‌ها را کاملا یکنواخت گریل خواهد کرد. اگر تابه ای می‌خواهید که در برابر ضربه و افتادن مقاوم باشد، پیشنهاد ما به شما خرید این مدل می‌باشد.
تابه گریل چدن: تابه‌های گریلی که از جنس چدن می‌باشند، دقیقا ویژگی‌ مدل‌های قبل را دارا هستند و در برابر ضربه مقاوم خواهند بود. منتهی هنگام خرید این نوع باید توجه داشته باشید که لعاب کاری شده باشد، در غیر این صورت مواد غذایی به کف ظرف می‌چسبد و دوام بالایی هم ندارد.
تابه سرامیکی: ممکن است شما عزیزان هم شنیده باشید که گفته شده تابه‌های سرامیکی اصلا غذا به آنها نمی‌چسبد و حرارت را هم یکنواخت پخش خواهند کرد. بله این سخن درست است. اما در مورد تابه‌ی گریل سرامیکی صدق نمی‌کند، متاسفانه تابه‌های گریلی که از این جنس ساخته شده‌اند دوام خوبی ندارند و در اثر ضربه یا به زمین افتادن خواهند شکست‌.

 

منبع
 

  • ۹۹/۰۷/۱۲
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی