کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

بسیاری از دنبال کنندگان جیمیتو از ما درخواست داشتند که طرز تهیه کتلت بدون گوشت را نیز اموزش دهیم. به همین دلیل در ابتدا طرز تهیه این غذای گیاهی را آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم

  • ۲ لیوان نخود پخته
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز به میزان لازم
  • پودر زیره سبز یا سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • ۱ فنجان جعفری و گشنیر خرد شده
  • ۲ عدد سیب زمینی پخته
  •  قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

طرز تهیه کتلت بدون گوشت

  • ابتدا نخود‌های پخته را در غذاساز کاملا له کنید.
  • سیب‌زمینی‌ها را رنده و به مواد اضافه کنید.
  • جعفری و گشنیز را به مواد اضافه و همه را با هم خوب ورز دهید.
  • آرد گندم، سوخاری و نخود‌چی را به آرامی به مواد اضافه کنید و هر جا احساس کردید مواد به اندازه کافی قوام گرفته و به دست نمی‌چسبند اضافه کردنشان را متوقف کنید.
  • اگر بعد از میزان مشخص شده همچنان مواد به دستتان می‌چسبید و می‌توانید کمی دیگر آرد نخودچی اضافه کنید.
  • ادویه‌ها و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.
  • اگر میزان آرد آنقدر زیاد بود که مواد انسجامشان را از دست داده بودند می‌توانید کمی بیشتر روغن زیتون به مواد اضافه کنید.
  • حالا سینی فر را چرب کرده، از مایه کتلت گلوله‌های ریز بردارید و کف سینی پهن کنید.
  • فر را به مدت ده دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی را داخل فر بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر برای پختن کتلت به آن زمان دهید.
  • کتلت گیاهی شما آماده است.
  • آن را با دورچین خیار شور، گوجه فرنگی و یا انواع ترشی‌جات سرو کنید.

 

منبع : Kotlet

  • ۹۹/۰۱/۲۶
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی