فصل بهار با خودش میوههای نوبرانه میآورد. نوبرانههایی که شکل اولیه و نرسیده میوههای دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمتهای بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- 750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
- 500 گرم چغاله بادام ریز
- 500 گرم نعنا و جعفری
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- 150 گرم روغن
- ½ استکان آبلیمو یا آبغوره
- نمک به مقدار کافی
دستور العمل
گوشت را تکهتکه خرد میکنیم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم نیم پز شود.
نعناع و جعفری را شسته و درون آبکش ریخته تا کاملا خشک شود.
سپس سبزی را ریز خرد کرده و ته چاقلا را گرفته و نعناع و جعفری به همراه چاقلا را در گوشت میریزیم.
اجازه دهید خورشت به آرامی بجوشد و تمام مواد داخل آن به خوبی پخته شود.
در اواخر مراحل پخت، نمک و ترشی (آبلیمو یا آبغوره) را به غذا اضافه کنید.
ممکن است بدون نعناع و جعفری این خورشت را تهیه کرد در این صورت 750 گرم چاقلا لازم است.
- ۹۹/۰۱/۱۶