ترشی پیاز یکی از سادهترین انواع ترشی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ترشی پیاز را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- 2 کیلوگرم پیاز پوست کنده
- 1 کیلوگرم نعناع یا 2 تا 3 قاشق نعناع خشک
- 500 گرم سیر
دستور العمل
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم.
سپس سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ گوشت یا غذاساز رد میکنیم.
سپس شیشه مناسبی را انتخاب کرده و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم.
باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم.
به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم.
در این مرحله روی همه مواد سرکه میریزیم، بطوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه پر از سرکه شود.
- ۹۸/۱۲/۲۹
خیلی خوب بود. ممنون