آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراکهای سنتی استان همدان و استان خراسان به شما میآید.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
- 1 عدد پیاز
- 500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
- 1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
- روغن برای سرخ کردن
- زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
- 5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
- 3 عدد سیب زمینی
دستور العمل
گوشت گوسفند را همراه آب در یک قابلمه که گنجایش کافی داشته باشد (از زودپز استفاده کنید بهتر است) بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
سپس کف گوشت را بگیرید و اجازه دهید با پیاز، لوبیا چیتی و نخود خیس خورده، زردچوبه فلفل و لیموعمانی درسته بپزد.
سبزی خرد شده را سرخ کنید و کمی نمک به آن بزنید.
وقتی گوشت و لوبیا پخت سبزی را بیفزایید و سیب زمینی پوست کنده را درسته یا در تکههای بزرگ به گوشت و لوبیا اضافه کنید.
نمک غذا را اندازه کنید و بگذارید سبزی و سیب زمینی بپزد. دقت کنید که آب غذا به اندازه باشد.
بعد از پختن، گوشت را با سیب زمینی و در صورت تمایل، یکی دو عدد از لیمو عمانیها که دانههای آن را گرفتهاید، بکوبید.
آب آن را نیز به شکل ترید، همراه با مخلفات سرو کنید.
این غذا را میتوان با لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز هم تهیه کرد.
- ۹۸/۱۲/۲۹