سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوشگوار و معطر و فرح بخش به وجود میآوردند.
مواد لازم
- 2 لیوان شکر (یا همین میزان عسل)
- 2 لیوان آب
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 قاشق غذاخوری عرق نعنا (یا 250 گرم نعنای تازه)
دستور العمل
ابتدا شکر و آب را در قابلمهای بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد.
بعد از حل شدن شکر و جوش آمدن شربت، سرکه را اضافه کنید.
مخلوط را دو دقیقه دیگر بجوشانید.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
وقتی شربت کاملا خنک شد، عرق نعنا یا برگهای شسته شده نعنانع تازه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.
در این مرحله شربت کمی عطر و بوی نعناع میگیرد و مرحله پایانی است و هم اکنون شربت آماده است.
طرز تهیه شربت سکنجبین خیار
داخل شربت سکنجبین مقداری خیار ریز ریز کرده و یخ میریزیم و سکنجبین خیار تهیه میکنیم که بسیار برای فصول گرم سال مطلوب است. این شربت بهترین چیز برای رفع عطش در هوای گرم است.
- ۹۸/۱۱/۲۷