کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

کیک یزدی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های سنتی ایرانی است. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد.

مواد لازم

  • 225 گرم آرد سفید
  • 200 گرم شکر
  • 150 گرم روغن
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه شیر یا ماست

دستور العمل‌

  • تخم مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم کمی به هم می‌زنیم بعد ظرف را در آب گرمی قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود.

  •  بعد مایه را از آب خارج می‌کنیم و باز هم آنرا خوب به هم می‌زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل را در شیر یا ماست حل می‌کنیم.

  •  آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می‌ریزیم و در آخر کار کره را کمی می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می‌کنیم و مایه را در قالب‌های کوچکی که قبلا کمی چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و قالب‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

  • سینی را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم.

  • کیک‌ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالب‌ها خارج می‌کنیم.

  • ۹۸/۱۱/۲۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی