کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

شربت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع شربت است که معمولا در ابتدای فصل تابستان تهیه می شود.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم آلبالو
  • 2 کیلوگرم شکر

دستور العمل‌

روش اول طرز تهیه شربت آلبالو

  • آلبالو را بشویید و دم و هسته آن را بگیرید.

  • نیمی از شکر را روی آلبالو بپاشید.

  • هم بزنید و بگذارید یک شبانه روز بماند.

  • اول صبح، یک لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش آمد آتش را خاموش کنید تا آب از جوش بیفتد، سپس آن را روی آلبالو بریزید.

  • نزدیک ظهر شربت را از پارچه و صافی بگذرانید و تفاله را فشار دهید تا آب آن گرفته شود.

  • آنگاه اجازه دهید شربت ته نشین شود.

  • سپس شربت صاف شده آن را در قابلمه‌ای لعابی بریزید و بقیه شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و بگذارید چند جوش بزند.

روش دوم طرز تهیه شربت آلبالو

  • شکر را در آب بریزید و بگذارید چند جوش بزند، اگر لازم دیدید آن را صاف کنید.

  • دم آلبالو را بگیرید، و بشویید و در یک کیسه ململ ببندید و بگذارید در شربت چند جوش بزند.

  • وقتی شربت به اندازه دلخواه رنگ و مزه گرفت کیسه آلبالو را از قابلمه بیرون بیاورید.

  •  اغلب به شربت آلبالو وانیل می‌زنند ولی بهتر است اول شربت را بدون وانیل تهیه کرده و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر |آلبالو به نظرتان کافی نبود آنگاه به آن وانیل اضافه کنید.

  • ۹۸/۱۱/۲۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی