باقلا قاتق یا خورشت باقلا از خوشمزهترین غذاهای گیلان است که با لوبیای خاص گیلان به نام پاچ باقلا درست میشود.
مواد لازم
- 300 گرم باقلای کشاورزی
- 4 حبه سیر
- 3 قاشق سوپ خوری شوید خشک
- 3 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
دستور العمل
باقلا را از شب قبل خیس کرده و سپس پوست آن را جدا کنید.
باقلای آماده شده را در قابلمه بریزید، با شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک مخلوط کنید و با روغن یا کره تفت دهید.
بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد، روی آنها آب بریزید و همانطور روی حرارت بگذارید تا باقلا نیم پز شود.
پس از جوش آمدن آب، تخم مرغ را اضافه کنید. تخم مرغها باید خوب پخته شود.
در پایان با دارچین و فلفل غذا را خوش طعم کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۹