کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

باقلا قاتق یا خورشت باقلا از خوشمزه‌ترین غذاهای گیلان است که با لوبیای خاص گیلان به نام پاچ باقلا درست می‌شود.

مواد لازم

  • 300 گرم باقلای کشاورزی
  • 4 حبه سیر
  • 3 قاشق سوپ خوری شوید خشک
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • باقلا را از شب قبل خیس کرده و سپس پوست آن را جدا کنید.

  • باقلای آماده شده را در قابلمه بریزید، با شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک مخلوط کنید و با روغن یا کره تفت دهید.

  • بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد، روی آن‌ها آب بریزید و همانطور روی حرارت بگذارید تا باقلا نیم پز شود.

  • پس از جوش آمدن آب، تخم مرغ را اضافه کنید. تخم مرغ‌ها باید خوب پخته شود.

  • در پایان با دارچین و فلفل غذا را خوش طعم کنید.

  • ۹۸/۱۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی