بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست میشود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.
مواد لازم
- 500 گرم اسفناج
- 2 فنجان ماست چکیده
- 1 قاشق سوپخوری روغن
- 1 حبه سیر
- نمک و فلفل
دستور العمل
ابتدا اسفناج را به دقت تمیز میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به خوبی بپزد.
سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت میدهیم.
در این مرحله ماست را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و میزنیم تا صاف شود.
بعد اسفناج را کمی ساطوری میکنیم و داخل ماست میریزیم و مخلوط میکنیم.
برای تزئین بورانی اسفناج میتوانید از برگ نعناع استفاده کنید. همچنین از گردوی چرخ کرده نیز میتوان برای تهیه و تزئین بورانی استفاده کرد.
- ۹۸/۱۱/۰۵