کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست می‌شود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.

مواد لازم

  • 500 گرم اسفناج
  • 2 فنجان ماست چکیده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن
  • 1 حبه سیر
  • نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • ابتدا اسفناج را به دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی بپزد.

  • سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت می‌دهیم.

  • در این مرحله ماست را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و می‌زنیم تا صاف شود.

  • بعد اسفناج را کمی ساطوری می‌کنیم و داخل ماست می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

  • برای تزئین بورانی اسفناج می‌توانید از برگ نعناع استفاده کنید. همچنین از گردوی چرخ کرده نیز می‌توان برای تهیه و تزئین بورانی استفاده کرد.

  • ۹۸/۱۱/۰۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی