یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی بین افراد، پیتزا است. معمولا وقتی خسته و گرسنه به خانه میرسیم و حوصله غذا درست کردن نداریم، تصمیم میگیریم که پیتزا سفارش بدهیم. اما شاید شما هم از اینکه هر دفعه یک مدل پیتزای یکسان را از رستورانها سفارش بدهید خسته شده باشید. برای ایجاد تنوع، میتوانید خودتان در خانه یک مدل پیتزای جدید و خوشمزه درست کنید!
مواد لازم
- 2 قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
- ¼1 فنجان آب ولرم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 فنجان آرد
- ¼1 قاشق چایخوری نمک
دستور العمل
در ابتدا پودر خمیر مایه را در 2 قاشق غذاخوری (یعنی معادل 30 میلی لیتر) آب حل کنید.
سپس این مواد را هم بزنید تا زمانی که خمیر مایه به طور کامل با آنها ترکیب بشود. بعد اجازه بدهید که این مخلوط برای مدت 5 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند، تا دمای آن با دمای اتاق یکی بشود.
در مرحله بعدی، خمیر مایه را درون یک کاسه دیگر بریزید و آن را با روغن، آرد، نمک، و هفت هشتم فنجان (یعنی معادل 210 میلی لیتر) آب ترکیب کنید.
شما میتوانید برای مخلوط کردن مواد اولیه خمیر پیتزا، از یک قاشق محکم و یا یک همزن استفاده کنید. آنقدر این مواد را هم بزنید تا به طور کامل با هم مخلوط بشوند و هیچ گلوله آردی در خمیر ایجاد شده مشاهده نکنید.
در مرحله بعد، آنقدر خمیر پیتزا را ورز بدهید تا زمانی که نرم و یکدست بشود و خوب کش بیاید. برای اینکه خمیر پیتزای خود را ورز بدهید، ابتدا سطح میز و کف دستان خود را کمی به آرد آغشته کنید تا به خمیر نچسبند. سپس با استفاده از کف دستان خود، خمیر پیتزا را رو به جلو فشار بدهید تا کاملا کش بیاید. بعد خمیر پیتزا را 45 درجه بچرخانید و آن را از وسط تا بزنید.
خمیر پیتزا را درون یک کاسه بزرگ بگذارید و اجازه بدهید که برای مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم استراحت کند. برای اینکه حمیر پیتزای شما به کاسه نچسبد، بهتر است که در ابتدا کف و دیواره کاسه را کمی چرب کنید و سپس خمیر را در آن بریزید. بعد روی کاسه را بپوشانید و اجازه بدهید که خمیر پیتزا برای مدتی در دمای اتاق استراحت کند و در نتیجه، پف کند.
- ۹۸/۱۰/۲۸