یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع کیک در بین افراد، کیک اسفنجی است که خوشبختانه درست کردن آن اصلا کار سخت و زمانبری نیست. مزیت این مدل کیک این است که به تنهایی مزه خوبی دارد، اما اگر شما دوست داشته باشید، میتوانید کیک اسفنجی را همراه با میوههای شیرین شده و یا میوه یخ زده، و همچنین یک لایه خامه نازک سرو کنید.
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان شکر سفید
- 1 فنجان آرد
- ¼ فنجان آب یا شیر
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دستور العمل
فر را روشن کنید و دمای آن را روی 375 درجه فارنهایت (یعنی معادل 190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
با استفاده از یک همزن برقی، تخم مرغها را خوب هم بزنید
در مرحله بعدی، شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با استفاده از یک همزن دستی، آنقدر این ترکیب را هم بزنید تا بافت آن نرم و کرمی، و رنگ آن زرد کمرنگ بشود.
در این مرحله باید آب را با تخم مرغ و شکر خوب مخلوط کنید. سپس آرد را درون الک بریزید و آن را داخل این ترکیب الک کنید. بعد همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یک خمیر صاف و نرم درست بشود.
اجازه بدهید که کیک برای مدت 30 الی 35 دقیقه بپزد.
- ۹۸/۱۰/۲۱