کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارت‌های آشپزی است که می‌توانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمی‌برد، و علاوه بر این، به روش‌های بسیار متنوعی می‌توانید آن را سرو کنید. 

مواد لازم

  • 450 گرم پاستا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • به مقدار لازم نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید 3 الی 8 دقیقه درون آب جوش باشند و نرم شوند. 

  • بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید. 

  • سس مورد نظر خود را (سس پستو، آلفردو یا گوجه فرنگی و گوشت) آماده کرده و پاستا را با سس مخلوط می‌کنیم. 

  • برای چند دقیقه پاستا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خوبی به خورد پاستا برود.

  • در آخر پاستا را با کمی برگ ریحان تازه و پنیر پارمسان سرو کنید.

  • ۹۸/۱۰/۲۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی