کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

آب دوغ خیار (Abdoogh Khiar)  به عنوان یک غذای محبوب در فصل گرما، یکی از سالم‌ترین غذاها است که می‌تواند فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز شما را تامین کند. نعناع و ریحان در آن ضد نفخ و ضد سوزش معده هستند. ترخون آن معطر و اشتها آور است، خیار موجود در آن دارای ویتامین C است و عطش را فرو می‌نشاند.

 

مواد لازم 

  • ماست 200 گرم
  • خیار خرد شده 2 عدد 
  • گردو خرد شده 100 گرم
  • گل محمدی خشک 
  • دوغ 
  • کشمش 50 گرم
  • سبزی معطر خشک دو قاشق غذا خوری
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه آب دوغ خیار

  • ماست کم چرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
  • آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید.
  • گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ اضافه کنید. (می‌توانید به جای ماست از دوغ‌های آماده طعم دار یا کفیر استفاده کنید.)
  • خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی به بقیه مواد اضافه کنید.
  • اضافه کردن سبزی خوردن تازه و خرد شده به این غذا آن را خوشمزه تر می‌کند. می‌توانید به آب دوغ خیار پیاز و یخ هم اضافه کنید تا در روزهای گرم تابستانی روحتان را جلا دهد.
  • ۹۹/۰۱/۱۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی