کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که بسیار کم کالری و سیر کننده است. این سبزی پرخاصیت یکی از مهمترین انتخابها برای تهیه لازانیا رژیمی است.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت گاو بدون چربی
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 3 حبه سیر چرخ کرده (له شده)
- 2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
- 2 عدد گوجه فرنگی رسیده
- فلفل سیاه، قرمز به مقدار لازم
- 3 عدد کدوی سبز متوسط
- 1.5 پیمانه پنیر ریکوتا
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 فنجان پنیر موزارلا
دستور العمل
در یک ماهیتابه متوسط گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک تفت دهید.
در این مرحله پیاز، سیر و روغن زیتون را اضافه کرده و 2 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و قرمز، ریحان خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بازهم مخلوط را تفت دهید.
شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مخلوط شما حداقل 30 تا 40 دقیقه با درب بسته آهسته بجوشد. توجه داشته باشید که سس شما باید غلیظ باشد پس به مخلوط آب اضافه نکنید.
هنگامی که سس در حال جوش خوردن آهسته وقت آن رسیده است که کدوها را با ضخامت 3 میلیمتر در طول آن برش بزنید.
بعد از برش مقداری نمک به کدو زده و اجازه دهید 10 دقیقه در ظرف باقی بماند.
کدو سبز هنگام پختن مقدار زیادی آب پس میدهد این کار باعث میشود رطوبت کدو گرفته شود.
فر را به مدت 2 تا 3 دقیقه و با درجه 375 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در این ظرف متوسط تخم مرغ، و پنیرهای خرد شده را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله مانند لازانیا یک لایه سس، پنیر و یک لایه کدو را درون ظرف پیرکس قرار دهید.
بعد از اینکه لایه آخر از کدو را قرار دادید، وقت آن رسیده است که سس و پنیر باقی مانده را روی کدو بریزید.
روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید، بعد از 20 دقیقه فویل را باز کنید تا آب روی غذا گرفته شود. این کار را به مدت 10 دقیقه ادامه دهید. حالا لازانیای رژیمی شما آماده است.
میتوانید غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۶