کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

رولت رنگینک نوعی شیرینی و دسر ایرانی است که باید با رطب دشتستان، فارس، خوزستان یا بم درست می‌شود. خرمای سفت برای این نوع رنگینک مناسب نیست. طرز تهیه رولت رنگینک را در جیمیتو بخوانید.

مواد لازم

  • 1.5 پیمانه آرد
  • ½ پیمانه پودر قند
  • 200 گرم کره
  • 500 گرم خرمای رطب
  • 100 گرم گردو
  • دارچین به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • هسته و پوست خرماها را بگیرید. آرد را کمی تفت دهید، تا حدی که خامی آن روی حرارت گرفته شود.

  • سپس نیمی از کره و دارچین را اضافه کنید و خمیر حاصل را از روی حرارت بردارید.

  • پودر قند را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی سرد شود، اما نه کاملا، تا حالت انعطاف پذیر خود را حفظ کند.

  • باقی مانده کره را با خرماها ورز دهید.

  • یک نایلون را روی یک سطح صاف قرار دهید. ابتدا مخلوط خرما و کره را روی آن پهن کنید و به شکل مستطیل درآورید.

  • سپس روی آن خمیر کره و آرد بریزید.

  • در انتها گردوها را روی آن چیده و مواد را به کمک نایلون رول کنید و بگذارید سرد شود و کاملا خودش را بگیرید.

  • در آخر رولت را از نایلون خارج کنید و در اندازه 2 سانتی‌متری برش بزنید و سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۶
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی