کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

هات داگ یکی از انواع ساندویچ است که در سراسر جهان هواداران خود را دارد. برای تهیه این ساندویچ معمولا از انواع سس، پنیر، زیتون و کلم استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 5 عدد هات داگ
  • 5 عدد نان باگت
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم پنیر گودای ورقه‌ای
  • ½ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • سس خردل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • روی هات داگ‌ها را برش دهید، به طوری که عمیق باشد ولی هات داگ پاره نشود.

  • درون هات داگ‌ها را با برش‌های پنیر گودا پر کنید.

  • می‌توانید هات داگ را کباب یا گریل و یا سرخ کنید.

  • در صورت کباب کردن و یا گریل کردن، روی آن را کره بمالید.

  • نان‌ها را برش داده و ابتدا کره، سپس سس خردل و سس گوجه فرنگی ریخته و سرو کنید.

  • برای تزئین می‌توانید از کاهو، خیاشور و گوجه فرنگی استفاده کنید.

  • به جای پنیر گودا از انواع پنیر ورقه‌ای نیز می‌توانید استفاده کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی