کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای سیب

 

تغذیه سالم و ارگانیک یکی از دلایلی است که باعث می‌شود بسیاری به فکر آشپزی و پخت پز تمام مایحتاج خود در منزل بیافتند. در این مقاله طرز تهیه مربای سیب را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم سیب زرد
  • 2 عدد لیمو ترش
  • دانه هل به مقدار لازم
  • 1.5 کیلوگرم شکر
  • 3 تا 4 لیوان آب

دستور العمل‌

  • سیب‌ها را پس از شستن یا به صورت پره‌های پرتقال یا به صوت حلقه‌حلقه خرد می‌کنیم.

  • در صورتیکه  که سیب‌ها خیلی رسیده باشد، مقداری از شکر لا به لای قطعات سیب می‌پاشیم. (این کار را برای جلوگیری از سیاه شدن سیب‌ها انجام می‌دهیم.)

  • همچنین بعد از اینکه پوست سیب‌ها را گرفتید، سطح آن‌ها را به آبلیمو آغشته می‌کنیم.

  • آب و شکر را مخلوط کرده، در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد.

  • در صورتی که شکر تیز و سفید نباشد قبلا جرم آن‌را با سفیده تخم مرغ بگیرید.

  • سپس قطعات سیب را در داخل آن ریخته و شعله را نسبتا زیاد می‌کنیم تا مربا جا بیافتد.

  • در پایان جهت خوش طعم و زیبا شدن مربا، دانه‌های هل را اضافه می‌کنیم.

  • ۹۹/۰۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی