کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای بالنگ

یکی از انواع مرباها که بسیار خوش خوراک است، مربای بالنگ است.

مواد لازم

  • 200 تا 250 گرم بالنگ خشک
  • 1.5 کیلوگرم شکر
  • ¾ قاشق چایخوری جوهر لیمو
  • 5 تا 6 لیوان آب

دستور العمل‌

  • بالنگ‌ها را 24 ساعت در آب سرد می‌خیسانیم.

  • در این مدت چند بار آب آن را عوض می‌کنیم.

  • سپس داخل آن را تمیز می‌کنیم.

  • روز بعد در ظرف مناسبی آب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم.

  • بالنگ‌ها را در ظرف ریخته و به مدت 5 دقیقه می‌جوشانیم، سپس در صافی ریخته و این کار را 3 بار تکرار می‌کنیم.

  • مجددا بالنگ‌ها را در صافی ریخته و پس از آن در آب سرد می‌ریزیم و حدود 5 تا 6 ساعت می‌گذاریم بماند.

  • در این مدت چند بار آب آن را عوض می‌کنیم، سپس بالنگ‌ها را از آب بیرون آورده و پوست روی آن را با یک چاقوی تیز نازک می‌گیریم.

  • مجددا بالنگ‌ها را چند ساعت در آب سرد ریخته تا کاملا تلخی آن گرفته شود، سپس آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

  • در اواسط جوش، جوهر لیمو را اضافه می‌کنیم، آنگاه بالنگ‌ها را پس از خرد کردن و شستن فشردن داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا کاملا غلیط شود.

  • از زمانی که بالنگ‌ها را در داخل شهد (شربت) می‌ریزیم، چند بار قابلمه مربا را از روی حرارت برداشته تا کاملا از جوش بیافتد و شهد در داخل بالنگ‌ها برود.

  • این مربا نیز بسیار زیبا، خوش طعم و خوشمزه است. می‌توانید در اواخر طبخ یک استکان گلاب به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه جوش، شعله را خاموش کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی