بستنی سنتی زعفرانی یا بستنی سنتی یکی از انواع بستنی است که مصرف آن در بین خانوادههای ایرانی رایج است. در تهیه این بستنی از شیر، تخم مرغ، زعفران، گلاب، شکر، وانیل و آرد ثعلب استفاده میشود.
مواد لازم
- 1 لیتر شیر
- 250 گرم شکر
- 100 گرم خامه
- 1 قاشق چایخوری زعفران
- 1 قاشق غذاخوری ثعلب
- پودر پسته به مقدار لازم
دستور العمل
شیر را میجوشانیم. حرارت را ملایم کرده، زعفران حل شده و گلاب را به شیر اضافه میکنیم.
شکر و ثعلب را جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به شیر اضافه میکنیم تا جایی که شکر کاملا حل شود.
شعله را خاموش کرده تا مواد خنک شود.
بعد ظرف بستنی را روی ظرفی که پر از یخ است میگذاریم و با همزن برقی میزنیم تا کشدار شود.
آنگاه به مدت 1 ساعت در فریزر قرار داده و سپس دوباره با همزن میزنیم.
تا 3 بار این کار را تکرار میکنیم، سپس پودر پسته خامه یخ زده را تکهتکه کرده و به بستنی سنتی اضافه میکنیم.
- ۹۹/۰۱/۱۵