کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کرم کارامل

 

دسر کاستارد کرمی، یک نوع دسر شیرین شبیه به فرنی است که در کشور اسپانیا و آمریکای لاتین، طرفداران بسیاری دارد. دسر کاستارد انواع متفاوتی دارد، اما محبوب‌ترین مدل آن در دنیا، کرم کارامل است.

مواد لازم

  • ¼1 فنجان شکر
  • ½1 فنجان شیر
  • 300 میلی‌لیتر خامه
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 6 عدد تخم مرغ

دستور العمل‌

  • فر را روشن کرده، و درجه حرارت آن را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم بشود.

  • سپس یک تابه کوچک را روی درجه حرارت متوسط گاز گرم کنید، و 1 فنجان شکر را داخل آن بریزید. دائما شکر را هم بزنید تا زمانی که به کارامل تبدیل شده، و رنگ آن قهوه‌ای تیره، یعنی رنگ سس کارامل بشود.

  • هرچه سریع‌تر در هرکدام از ظرف‌های سرو دسر، 2 الی 3 قاشق غذاخوری از این سس کارامل بریزید. ظرف‌ها را کمی بچرخانید تا سس کارامل کف آن‌ها را خوب بپوشاند.

  • بسیار مهم است که در این مرحله خیلی سریع عمل کنید، چون به محض اینکه سس کارامل را داخل ظرف‌های خنک بریزید، سرد و سفت می‌شود. اگر قبل از اینکه کف همه ظرف‌ها را با سس کارامل پر کنید، سس سفت شد، دوباره کمی آن را روی گاز گرم کنید.

  • در مرحله بعدی، با استفاده از یک همزن برقی یا دستی، تخم مرغ‌ها را هم بزنید. شیر و خامه را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

  • سپس به آرامی، باقی مانده شکر و وانیل را به این مخلوط اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هرکدام از این مواد، مخلوط را خوب هم بزنید تا بافت آن نرم و یکدست بشود. مخلوط درست شده، همان مخلوط کرم کارامل است.

  • حالا مخلوط کاستارد را به شکل مساوی داخل ظرف‌های دسر بریزید و ظرف‌های دسر را داخل یک سینی فر بچینید.

  • سپس داخل سینی فر را با آب داغ پر کنید، به نحوی که 2/3 ارتفاع ظرف دسر را در بر بگیرد. هدف از این روش این است که یک درجه حرارت ملایم و غیر مستقیم، غذا یا دسر مورد نظر را در بر بگیرد و با یک فرآیند پخت یکپارچه، آن را بپزد.

  • کرم کارامل را برای مدت 45 دقیقه داخل فر بپزید. بعد از گذشت این مدت زمان، برای اینکه مطمئن بشوید کرم کارامل آماده شده است یا نه، به آرامی یک چاقو را داخل کرم کارامل بزنید. اگر چاقو تمیز بیرون آمد، یعنی کرم کارامل آماده شده است.

  • بعد از آماده شدن کرم کارامل، سینی فر را از فر خارج کنید و با دقت هرکدام از ظرفهای دسر را از داخل آب داغ بیرون بیاورید.

  • اجازه بدهید که ظرف‌ها کمی خنک بشوند و دمای آن‌ها به دمای اتاق برسد. سپس آن‌ها را برای مدت حدودا 1 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

  • به یاد داشته باشید که در این مرحله، هنوز وقت آن نشده است که کرم کارامل را از داخل ظرف دسر بیرون بیاورید.

  • بعد از گذشت 1 ساعت، ظرف‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی هرکدام از ظرف‌های دسر را داخل یک بشقاب برگردانید. در این حالت مقداری از سس کارامل از روی دسر پایین می‌ریزد و اطراف آن در بشقاب را در بر می‌گیرد.

  • ۹۹/۰۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی