کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

اگر به ژله علاقه دارید و دنبال کمی خلاقیت و یک دسر منحصر به فرد هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که ژله رنگین کمان را امتحان کنید. درست است که آماده کردن این دسر کمی زمان می‌برد، اما در عوض بسیار آسان است و نتیجه آن خوش رنگ، جذاب، و لذیذ است و هم بچه‌ها آن را دوست دارند، هم بزرگترها.

مواد لازم

  • 1 بسته از هرکدام از این رنگ ژله‌ها(قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، بنفش)
  • پودر ژلاتین ساده و بدون طعم
  • 3 فنجان شیر
  • شکر به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • برای اینکه ژله رنگین کمان رنگ‌های اصلی رنگین کمان را داشته باشد، باید یک بسته از این رنگ ژله‌ها تهیه کنید: قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، بنفش. اما هیچ قانونی برای این کار وجود ندارد.

  • شما می‌توانید هر رنگ ژله‌ای که خودتان دوست دارید را با هر ترتیب چیدمانی که دلتان می‌خواهد درست کنید.

  • اگر قصد دارید برای تعداد نفرات زیادی ژله رنگین کمان درست کنید، باید از هرکدام از این رنگ ژله‌ها 2 الی 3 بسته تهیه کنید. اگر هم تعداد نفرات کمتر است، می‌توانید مقدارهای گفته شده در این دستوراعمل را نصف یا یک سوم کنید.

  • مقداری آب را داخل یک کتری چای جوش بیاورید.

  • بسته ژله مورد نظر را باز کنید و پودر آن را داخل یک کاسه متوسط بریزید. برای اینکه ترتیب رنگ‌های ژله شما درست مثل رنگین کمان باشد، بهتر است که از رنگ قرمز یا بنفش شروع کنید و به ترتیب رنگ‌های رنگین کمان پیش بروید.

  • به یاد داشته باشید، کاسه‌ای که پودر ژله رنگین کمان را در آن می‌ریزید باید حداقل به اندازه 2 فنجان یا 470 میلی لیتر آب به علاوه حجم خود پودر ژله گنجایش داشته باشد. این کار باعث می‌شود که خیلی راحت بتوانید مواد ژله رنگین کمان را با هم ترکیب کنید.

  • در مرحله بعدی، یک فنجان یا 240 میلی لیتر آب جوش را روی پودر ژله بریزید و خوب هم بزنید.

  • حتما بعد از هم زدن، بافت مایع را چک کنید تا حباب یا گلوله پودر حل نشده‌ای داخل آن باقی نمانده باشد.

  • سه چهارم تا 1 فنجان (یعنی معادل 180 تا 240 میلی لیتر) آب سرد به مایع ژله اضافه کنید.

  • زمانی که آب سرد را به مایع ژله اضافه می‌کنید، آرام آرام شروع می‌کند به سفت شدن. آنقدر آب سرد و مایع ژله را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند.

  • به آرامی مایع ژله را داخل قالب مورد نظر بریزید. این لایه، اولین رنگ از رنگین کمان شما خواهد بود. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، سعی کنید از یک قالب 23 در 33 سانتی‌متر استفاده کنید. در این حالت قطر هر لایه از ژله چیزی در حدود 1.5 تا 2.5 سانتی‌متر خواهد بود.

  • علاوه بر این، شما می‌توانید ژله رنگین کمان را داخل یک لیوان، فنجان، یا هر ظرف کوچک دیگری که به اندازه یک نفر گنجایش ژله دارد درست کنید.

  • به یاد داشته باشید که قبل از اینکه به سراغ رنگ بعدی ژله بروید، باید حتما کاسه را بشویید تا رنگ ژله قبلی با رنگ جدید قاطی نشود.

  • اجازه بدهید که اولین لایه از ژله، برای مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت داخل یخچال سرد بشود و خودش را بگیرد.

  • برای ایجاد تضاد رنگی بین لایه‌های ژله‌های رنگین کمان، 60 گرم ژلاتین را با یک دوم فنجان شیر شیرین شده گرم و یک دوم فنجان آب سرد مخلوط کنید تا یک لایه ژله سفید درست بشود.

  • یادتان باشد قبل از اینکه به سراغ رنگ بعدی ژله رنگین کمان بروید، 30 دقیقه الی 1 ساعت صبر کنید تا لایه ژلاتین خودش را بگیرد.

  • مراحل گفته شده را با رنگ‌های دیگر رنگین کمان نیز تکرار کنید.

  • بعد از اینکه اولین لایه از ژله رنگین کمان درست شد، می‌توانید به سراغ رنگ‌های بعدی بروید و به ترتیب آن‌ها را درست کنید. مایع هر رنگ از ژله را مستقیما روی لایه قبلی ژلاتین سفید بریزید تا رنگ‌های رنگین کمان تکمیل بشوند.

  • بعد از اینکه درست کردن تمام لایه‌های ژله رنگین کمان تمام شد، روی ظرف ژله را با یک لایه سلفون بپوشانید و آن را برای مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خوب خودش را بگیرد. اگر قصد دارید که بعدا ژله خود را سرو کنید، ‌می‌توانید تا زمان سرو آن را داخل یخچال نگه دارید.

  • ژله را از قالب دربیاورید و سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی