کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

چیز برگر یکی غذاهای بسیار لذیذ و سنتی آمریکایی است و تقریبا همه افراد دنیا عاشق آن هستند! تمام فست فودها چیز برگر آماده را در منوی خود دارند، اما بهترین کار این است خودتان در خانه آن را درست کنید تا هم خوشمزه‌تر باشد و هم سالم‌تر.

مواد لازم

  • 450 گرم گوشت چرخ کرده
  • 6 عدد نان برگر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • مقداری خرده نان
  • ½ عدد پیاز کوچک قرمز یا سفید
  • 1 قاشق چایخوری سس خردل
  • 1 حبه سیر
  • مقداری برگ جعفری خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 6 تکه پنیر چدار
  • برگ کاهو، گوجه فرنگی خرد شده، خیار شور
  • سس مایونز و سس گوجه فرنگی، یا هر سس دیگری که خودتان دوست دارید

دستور العمل‌

  • مقدار 450 گرم گوشت (ترجیحا گوشت گاو) که 15 درصد آن چربی و 85 درصد باقی مانده‌اش گوشت خالص است را چرخ کنید.

  • توجه داشته باشید که اگر میزان چربی گوشت شما بیشتر از این باشد، در هنگام پخته شدن برگر وا می‌رود و اندازه برگر شما نیز بسیار کوچک‌تر از حالت اولیه می‌شود. اگر هم مقدار چربی گوشت از 15 درصد کمتر باشد، برگر شما بسیار خشک خواهد شد. علاوه بر این، گوشت برگر را دو بار چرخ کنید.

  • گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

  • بعد از اینکه پیاز و سیر را خرد کردید، آن‌ها را داخل کاسه بریزید و خوب با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

  • سپس هر طعم دهنده دیگری که دوست دارید (مثل سس گوجه فرنگی، سس خردل، و سبزیجات خرد شده) را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  • در این مرحله، زرده تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل به مواد دیگر برگر اضافه کرده، و خوب هم بزنید.

  • برای اینکه کارتان آسان‌تر باشد، می‌توانید در ابتدا مواد برگر را با استفاده از یک قاشق هم بزنید، سپس دست‌های خود را بشویید و یک بار هم با دست مواد را ورز بدهید.

  • حالا نوبت به آن می‌رسد که مواد برگر را فرم بدهید. سعی کنید زیاد از حد مواد را فشار ندهید. با دست خود خمیر مایه برگر را به 6  عدد توپ کوچک تقسیم کنید.

  • بعد با کف دست خود آن‌ها را فشار بدهید تا تخت بشوند. قطر هر عدد از این برگرها باید چیزی در حدود 1.5 سانتی متر باشد.

  • در نهایت با انگشت خود وسط برگرها را کمی به سمت داخل فشار بدهید. این کار باعث می‌شود که وسط برگرها در هنگام پخته شدن، پف نکند و بد شکل نشوند.

  • برگرها را داخل یک بشقاب بچینید. روی بشقاب را با استفاده از سلفون بپوشانید. اجاره بدهید که برگرها برای مدت 30 دقیقه الی چند ساعت در یخچال استراحت کنند تا سفت‌تر بشوند و در نتیجه، سرخ کردن آن‌ها آسان‌تر بشود. بهترین حالت این است که گوشت برگر، به شکل سرد سرخ بشود.

  • به مقدار کافی روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و برگرها را در آن سرخ کنید تا زمانی که خوب مغزپخت بشوند.  یادتان باشد که در این روش حتما از درجه حرارت کم گاز استفاده کنید.

  • به این ترتیب همه قسمت‌های برگر خوب پخته شده، و نمی‌سوزند. سپس برگرها را با یک لایه پنیر ورقه‌ای چدار روی دستگاه باربکیو گریل قرار بدهید و آن‌ها را گریل کنید.

  • در ابتدا کاهو و گوجه فرنگی را خوب بشویید. نان‌های همبرگر را از وسط نصف کنید و سپس گوجه فرنگی را ریز خرد کنید. هر سسی که دوست دارید (مثل مایونز و کچاپ) را همراه با پنیر، حلقه گوجه فرنگی، کاهو، خیار شور، پیاز، یا هر چیز دیگری که خودتان دوست دارید روی نان همبرگر بگذارید.

  • ۹۹/۰۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی