کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد تبوله

 

سالاد تبوله یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین سالادهای مدیترانه‌ای/خاورمیانه‌ای است. این سالاد خوش طعم و ساده، از مقدار زیادی جعفری تازه، بلغور گندم، و سبزیجاتی که به شکل خیلی ریز خرد شده‌اند درست می‌شود. سس این سالاد نیز ترکیبی از آب لیمو ترش و روغن زیتون است.

مواد لازم

  • ½ فنجان بلغور گندم با کیفیت و ریز
  • 4 عدد گوجه فرنگی بسیار ریز خرد شده
  • 1 عدد خیار ریز خرد شده
  • 2 دسته جعفری تازه پاک شده، شسته شده و بسیار ریز خرد شده
  • 15 عدد عدد برگ نعنا تازه ریز خرد شده
  • 4 عدد پیازچه (هم قسمت سفید و هم قسمت سبز)، بسیار ریز خرد شده
  • نمک به مقدار لازم
  • 4 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
  • نان پیتا یا مقداری برگ کاهو برای سرو کردن سالاد

دستور العمل‌

  • در ابتدا بلغور گندم را بشویید و آن را برای مدت 5 الی 15 دقیقه در آب داغ خیس کنید.

  • سپس آب آن را به طور کامل بگیرید. (می‌توانید بلغور گندم را با دست خود فشار بدهید تا آب آن به طور کامل از بین برود) سپس بلغور را برای بعد کنار بگذارید.

  •  سپس سبزیجات سالاد را خیلی ریز خرد کنید. یادتان باشد که قبل از ریختن گوجه فرنگی خرد شده در سالاد، حتما آن را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی کاملا آن گرفته بشود.

  • سبزیجات خرد شده را داخل یک ظرف بریزید. بلغور گندم را به آن‌ها اضافه کنید، و کمی نمک روی مواد بریزید تا طعم بگیرند.

  • سپس آب لیمو و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید.

  • در نهایت روی سالاد تبوله را بپوشانید و برای مدت 30 دقیقه آن را داخل یخچال قرار بدهید، بعد سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۳
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی