بستنی سرخ شده را با روشی سادهتر نیز میتوانید درست کنید. در این روش نیازی نیست بستنی را به طور مستقیم درون روغن سرخ کنید.
مواد لازم
- 8 اسکوپ بستنی
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 فنجان کورن فلکس ذرت خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
- 1 فنجان گردو خرد شده
- 1 فنجان تکههای نارگیل شیرین
- 1 فنجان کوکی خرد شده
- خامه قنادی، سس شکلات و یا کارامل برای تزیین
دستور العمل
در مرحله اول، کف یک سینی شیرینی پزی را با یک لایه روغنی مخصوص آشپزی بپوشانید.
بعد با استفاده از 1 قاشق یا یک اسکوپ بستنی، مقداری بستنی را به شکل گرد دربیاورید و داخل سینی بچینید. وزن هرکدام از این توپکهای بستنی باید چیزی در حدود نصف فنجان (یعنی معادل 68 گرم) باشد. سپس سینی را داخل فریزر قرار بدهید و به سراغ مراحل بعدی بروید.
در این روش قرار نیست که شما خود بستنی را سرخ کنید، به همین دلیل نیازی نیست آن را برای یک مدت طولانی داخل فریزر قرار بدهید تا کاملا سفت بشود. فقط آن را داخل فریزر بگذارید تا در مدت زمانی که بقیه مراحل را انجام میدهید، بستنی آب نشود.
اول از هر کاری، کورن فلکس را داخل یک کیسه فریزر زیپدار بریزید و با دست خود روی آن ضربه بزنید تا کاملا خرد بشود. بعد کره را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی درجه حرارت متوسط گاز ذوب کنید.
سپس کورن فلکس و پودر دارچین را داخل کره بریزید و برای مدت 5 الی 7 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها به رنگ طلایی تغییر پیدا کند. بعد قابلمه را از روی گاز بردارید.
سپس مخلوط درست شده را داخل یک کاسه بریزید و اجازه بدهید که برای مدت 5 الی 10 دقیقه خنک بشود. بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، میتوانید هر طعم دهنده دیگری که خودتان دوست دارید (به عنوان مثال، نارگیل خرد شده شیرین، گردوی خرد شده، کوکی خرد شده، و غیره.) را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
زمانی که مخلوط روی بستنی سرخ شده آماده شد، بستنیها را از داخل فریزر بیرون بیاورید. هر اسکوپ از بستنی را داخل مخلوط کورن فلکس فرو ببرید و بچرخانید تا همه جای آن به شکل یکدست به این مخلوط آغشته بشود.
در نهایت هر طعم دهندهای که خودتان دوست دارید (مثل خامه قنادی، سس شکلات، تکههای شکلات، سس کارامل، سس آلبالو و غیره) را روی بستنی سرخ شده بریزید و آن را سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۳