مسلما باز کردن یک بسته چیپس آماده آسانتر است، اما چیپسها دلیلهای زیادی برای درست کردن چیپس خانگی هست. درست کردن چیپس خانگی کاری سرگرم کننده است و شما میتوانید هر ادویه و طعمی که دوست دارید را به چیپس اضافه کنید و آنها را با هر نوع سیب زمینی که دوست دارید درست کنید.
مواد لازم
- 4 عدد سیب زمینی متوسط
- روغن سرخ کردنی
- نمک و فلفل
دستور العمل
شما با توجه به سلیقه خودتان میتوانید سیب زمینیها را کامل پوست بکنید یا اینکه آنها را خوب بشویید و سیب زمینی سرخ شده با پوست درست کنید. وقتی که سیب زمینیها را خوب تمیز کردید و پوست آنها را گرفتید، آنها را به قطعات دلخواه برش بزنید.
اندازه و ضخامت چیپس نیز به سلیقهشما بستگی دارد. برای برش دادن سیب زمینی میتوانید از اسلایسر سیب زمینی هم استفاده کنید.
برشهای سیب زمینی را بشویید و سپس آنها را برای نیم ساعت درون یک کاسه آب سرد قرار دهید. ممکن است وسوسه شوید که این مرحله را انجام ندهید و کار را سرعت ببخشید ولی باید بدانید که این کار نشاسته اضافی سیب زمینی را از بین میبرد و باعث میشود چیپسها ترد شوند.
برشهای سیب زمینی را آبکش کنید و آنها را روی یک حوله آشپزخانه کاملا خشک کنید. سیب زمینیهای خشک سریعتر و به طور یکسان سرخ میشوند.
در یک ماهیتابه بزرگ مقداری روغن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. سیب زمینیها را درون روغن قرار دهید. برای اینکه مطمئن شوید روغن خوب داغ شده است یک برش سیب زمینی درون روغن قرار دهید اگر حبابهای ریزی کنار سیب زمینی ایجاد شد، یعنی روغن خوب داغ شده است.
برشهای سیب زمینی را تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف سیب زمینیها سرخ شد، آنها را برگردانید تا روی دیگرشان نیز سرخ شود.
سیب زمینیهای سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله میتوانید نمک یا هر ادویهای که دوست دارید به سیب زمینیها بزنید.
- ۹۹/۰۱/۱۲