طالبی یکی از محبوبترین میوههای تابستانی است در این مقاله قصد داریم به آموزش یک دسر خوشمزه با این میوه تابستانی بپردازیم.
مواد لازم
- 2 عدد طالبی شیرین
- 1 بسته ژله توت فرنگی
- 1 فنجان انگور سفید و قرمز ریز
- 1 فنجان گیلاس دم گرفته شده
- 200 گرم خامه
- 3 قاشق سوپخوری خاک قند
- ¼ قاشق چای خوری وانیل
دستور العمل
ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بسته شود.
خامه را با خاک قند و وانیل مخلوط میکنیم و میزنیم تا فرم بگیرد.
طالبیها را شسته و درسته پوست میکنیم و یکی را به شکل حلقهحلقه میبریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار میگذاریم.
سر طالبی دوم را به شکل دایره برمیداریم و تخمهای طالبی را خارج میکنیم.
دانههای انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده و داخل طالبی را با آن پر میکنیم.
در طالبی را به صورت وارونه روی آن قرار میدهیم و طالبی را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
سپس طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایرههای طالبی را دور آن میچینیم.
خامه را قیف در قیف میریزیم و با خامه اطراف طالبی را تزیین میکنیم.
دانههای گیلاس که بهتر است 2 نوع قرمز و سفید باشد.
به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و آنها را اطراف طالبی فرو میبریم.
این شکل دسر طالبی بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.
- ۹۹/۰۱/۱۲