کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسر طالبی

طالبی یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستانی است در این مقاله قصد داریم به آموزش یک دسر خوشمزه با این میوه تابستانی بپردازیم.

مواد لازم

  • 2 عدد طالبی شیرین
  • 1 بسته ژله توت فرنگی
  • 1 فنجان انگور سفید و قرمز ریز
  • 1 فنجان گیلاس دم گرفته شده
  • 200 گرم خامه
  • 3 قاشق سوپخوری خاک قند
  • ¼ قاشق چای خوری وانیل

دستور العمل‌

  • ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال می‌گذاریم تا کمی بسته شود.

  • خامه را با خاک قند و وانیل مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا فرم بگیرد.

  • طالبی‌ها را شسته و درسته پوست می‌کنیم و یکی را به شکل حلقه‌حلقه می‌بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار می‌گذاریم.

  • سر طالبی دوم را به شکل دایره برمی‌داریم و تخم‌های طالبی را خارج می‌کنیم.

  • دانه‌های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده و داخل طالبی را با آن پر می‌کنیم.

  • در طالبی را به صورت وارونه روی آن قرار می‌دهیم و طالبی را در یخچال می‌گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.

  • سپس طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار می‌دهیم و نیم دایره‌های طالبی را دور آن می‌چینیم.

  • خامه را قیف در قیف می‌ریزیم و با خامه اطراف طالبی را تزیین می‌کنیم.

  • دانه‌های گیلاس که بهتر است 2 نوع قرمز و سفید باشد. 

  • به چوب‌های مخصوص خلال می‌زنیم و آن‌ها را اطراف طالبی فرو می‌بریم.

  • این شکل دسر طالبی بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.

  • ۹۹/۰۱/۱۲
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی