اگر شما هم عاشق دسر و شیرینپزی باشد، حتما میدانید که استفاده از خامه کیک در شیرینیجات، طعم آنها را لذیذتر میکند. خامه کیک یا خامه قنادی معمولا به صورت آماده در فروشگاههای مواد غذایی به فروش میرسد، اما اگر خودتان آن را در خانه درست کنید، سالمتر، خوشمزهتر و به صرفهتر است.
مواد لازم
- 1 بسته 200 گرمی پنیر خامهای در دمای اتاق
- 2 فنجان خامه پرچرب
- ½ فنجان پودر قند
- ½ قاشق چای خوری وانیل
دستور العمل
در مرحله اول، پنیر خامهای را داخل یک کاسه با دمای سرد بریزید و هم بزنید. آنقدر این کار را ادامه بدهید تا بافت پنیر خامهای سبک و پفکی بشود.
در مرحله بعدی، در یک کاسه جداگانه خامه سرد و وانیل و شکر را خوب با هم مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه بدهید تا زمانی که بافت خامه نیمه سفت بشود و وقتی که همزن را از داخل آن بیرون میاورید، خامه به راحتی از آن شُره نکند.
پنیر خامهای را به خامه اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق یا همزن برقی، مواد را هم بزنید. باز هم آنقدر این کار را ادامه بدهید تا زمانی که بافت مواد نیمه سفت بشود و وقتی که همزن را از داخل آن بیرون میاورید، به راحتی شُره نکند.
معمولا بافت خامه کیکی که با استفاده از پنیر خامهای درست میشود، نسبت به خامه کیک عادی کمی سفتتر است و در نتیجه، بهتر فرم میگیرد. به همین دلیل شما میتوانید هر مدلی که دوست دارید، دسر یا کیک خود را با آن تزئین و سرو کنید. کیک سیب همراه با این مدل خامه کیک طعم بسیار جذابی خواهد داشت.
- ۹۹/۰۱/۱۲