دستگاه خشک کن را روی “خشک کن میوه” قرار بدهید. اگر چنین گزینهای را بر روی دستگاه خشک کن خود مشاهده نکردید، درجه حرارت دستگاه را روی ۱۳۵ درجه فارنهایت یا ۵۷ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
میوهها را برای مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک کنید
در این مرحله از خشک کردن میوه ها، میوهها را در یک لایه روی سینی دستگاه خشک کن بچینید. مقدار دقیق زمان خشک شدن میوهها با توجه به نوع میوه و ضخامت آن متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی، با این روش میوهها پس از گذشت یک یا دو روز آماده خواهند شد. بعد از گذشت ۲۴ ساعت اول، بررسی کردن میوهها را شروع کنید تا از خشک شدن بیش از حد آنها جلوگیری کنید. پس از آن، هر ۶ تا ۸ ساعت میوهها را بررسی کنید.
بعد از گذشت دو روز، میوهها را از داخل دستگاه خشک کن بیرون آورده و آنها را چک کنید. به آرامی آنها را کمی فشار بدهید، در این زمان رطوبت میوهها از بین رفته، و در نتیجه باید به اندازه کافی خشک شده باشند.
نحوه نگهداری و استفاده از میوه خشک
- اگر میوههای خشک را در یک ظرف در دار که هوا به داخل آن نفوذ نمیکند، و در یک جای خنک نگهداری کنید، چیزی در حدود ۹ الی ۱۲ ماه مثل اولشان باقی میمانند.
- اگر میوه خشک را به شکل بستهبندی شده و آماده از فروشگاهها تهیه میکنید، باید به محض باز کردن بستهبندی، آنها را مصرف کنید. یا میوهها را داخل یک زیپ کیپ بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشوند.
- به خصوص زمانی که میوههای خشک به طور کامل خشک نشده و هنوز کمی آبدار هستند، حتما باید به این روش آنها را نگهداری کنید.
- بعضی از میوههای خشک شده را میتوان با جوشاندن یا خیساندن در آب گرم، دوباره هیدراته (آبدار) کرد. این کار معمولاً برای میوههایی مانند سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی انجام میشود. بعد از انجام دادن این کار، میتوانید میوهها را در خمیر کیک را پودینگ بریزید و نوش جان کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۲