کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

اگر کار زیاد همراه هر روز شماست و خستگی همنشین هر‌ شب‌تان، به فهرست کامل‌تری از غذاهای فوری اما مقوی نیاز خواهید داشت و این فهرست بدون انواع کوکو، قطعا ناقص به نظر خواهد رسید. کوکو سیب زمینی(Kookoo Sibzamini) غذایی است که می‌توانید آن را در لیست غذاهای هفتگی خود بگذارید.

 

مواد لازم

  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • تخم مرغ  2 عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی در تابه

  • برای تهیه کوکو سیب‌زمینی فوری می‌توانید سیب زمینی‌ها را بشویید و آن را به صورت خام رنده کنید. کوکویی که با سیب‌زمینی خام آماده می‌شود، ترد تر است و رشته‌های سیب‌زمینی آن را واضح‌تر می‌توانید ببینید.
  • حالا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید. اگر از سیب‌زمینی خام استفاده می‌کنید، آب آن را بعد از رنده شدن بگیرید تا کوکو در زمان سرخ شدن وا نرود.
  • برای خوش‌عطر و طعم شدن کوکو، یک عدد پیاز را در ظرفی جداگانه رنده کنید، آبش را خوب بگیرید و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.
  • در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید و بکینگ‌پور را به آنها اضافه کنید. سپس زعفران دم کرده، نمک، فلفل، سبزیجات خشک خرد شده و زردچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید.
  • در پایان یک قاشق آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود و مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کوکو آماده سرخ کردن است.
  • به وسیله یک قاشق مقداری از مایه کوکو را بردارید، داخل روغن قرار دهید و سریع با قاشق به آن شکل دهید. به همین ترتیب کل مایه را سرخ کرده و برای این که روغن اضافی کوکو را بگیرید. داخل یک بشقاب، دستمال کاغذی بچینید و کوکوها را روی دستمال بچینید.
  • ۹۹/۰۱/۱۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی