در طرز تهیه کاپ کیک ساده از همان مواد اولیه کیکهای ساده اسفنجی استفاده میشود. کره، شکر، تخم مرغ و آرد. تقریبا میتوان از همه دستور العملهای پخت کیک معمولی برای درست کردن کاپ کیک استفاده کرد.
مواد لازم
- ½1 پیمانه آرد چند منظوره
- ¼1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 115 گرم کره در دمای اتاق
- 1 پیمانه شکر
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- ¼ قاشق چای خوری وانیل
- ½ پیمانه شیر پرچرب
مواد لازم برای خامه کاپ کیک
- 1 پیمانه کره
- 3 پیمانه شکر قنادی
- ¼ قاشق چای خوری وانیل
- 2 قاشق غذاخوری خامه
دستور العمل
با این مواد چیزی حدود 14 عدد کاپ کیک میتوان درست کرد. به همین دلیل شما به دو قالب کاپ کیک 12 تایی نیاز خواهید داشت.
درون قالب کاپ کیک، کپسول کاغذی کاپ کیک قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید و روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
درون یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
درون یک کاسه دیگر کره نرم شده و شکر را با همزن مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود.
تخم مرغ ها را یک به یک به کره و شکر اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
سپس وانیل و شیر را اضافه کنید و باز با همزن آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.
به آرامی مخلوط مواد جامد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مایه کاپ کیک را درون کپسولهای کاغذی که درون قالب قرار دادهاید بریزید. حدودا به اندازه نصف کاغذ کاپ کیک را باید خمیر درون آن بریزید.
حدود 18 الی 22 دقیقه بگذارید کاپ کیکها درون فر بمانند. هنگامی که روی کاپ کیک طلایی شد آنها را از فر دربیاورید.
همچنین برای اینکه مطمئن شود کاپ کیکها پختهاند میتوانید یک خلال چوبی را درون کیک فرو ببرید، اگر بعد از بیرون آوردن خلال، خمیر به آن نچسبیده بود و تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است.
کاپ کیکها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.
طرز تهیه خامه کاپ کیک
درون یک کاسه بزرگ، کره را آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر قنادی و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
خامه را کم کم اضافه کنید و سرعت همزن را زیاد کنید و برای چند دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.
کاپ کیکها را با قیف و ماسوره به شکل دلخواه تزیین کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۱