کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت خاکشیر

 

روزهای گرم سال را می‌توان با نوشیدن چند لیوان شربت خاکشیر، بر گرمازدگی غلبه کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه شربت خاکشیر را به شما آموزش داد. با جیمیتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 3 پیمانه آب
  • 100 گرم شکر
  • 1 پیمانه گلاب
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • ¼ قاشق چای خوری هل ساییده شده
  • خاکشیر شسته شده به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • نحوه شستن خاکشیر برای تهیه شربت بسیار مهم است و باید به خوبی سنگریزه و خس و خاشاک را از آن جدا کرد.

  • اول خاکشیر را در ظرفی بزرگ برزید. مقداری آب در ظرف بریزید تا کمی بالاتر از سطح خاکشیر را بپوشاند.

  • اگر خس و خاشاکی روی سطح آب آمد با صافی آن را بگیرید.

  • اجازه دهید خاکشیر یک یا دو ساعت خیس بخورد.

  • پس از این مدت خاکشیر را به آرامی از ظرفی به ظرف دیگر منتقل کنید.

  • دقت کنید کف ظرف ممکن است شن و سنگ ریزه جمع شده باشد پس مواد کف ظرف را به خوبی برسی کنید و اگر سنگی در آن بود آن را دور بریزید.

  • این کار را 2 یا 3 مرتبه انجام دهید تا خیالتان از تمیز بودن خاکشیر راحت شود.

  •  شکر و هل را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر به خوبی در آب حل شود.

  • گلاب و آب لیمو را به مخلوط آب و شکر بیفزایید و اجازه دهید سرد شود.

  • مایه شربت را در ظرف مورد نظر بریزید و خاک شیر را بیفزایید. در صورت تمایل تکه‌های یخ در ظرف بیندازید.

  • ۹۹/۰۱/۱۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی