شربت تخم شربتی از نوشیدنیهای سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به صورت خنک مصرف میشود. این شربت از ترکیب آب، تخم شربتی، شکر، گلاب و یخ تهیه میشود.
مواد لازم
- 4 قاشق غذاخوری تخم شربتی
- 4 پیمانه آب سرد
- ¼ پیمانه آبلیمو
- شکر به مقدار لازم
دستور العمل
تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. پس از 10 دقیقه دانهها خیس خورده و لعاب دار میشوند.
در این مرحله باید تخم شربتی را از آب جدا کنید. این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شنهای ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند. این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید.
پس از شستشو تخم شربتی را داخل پارچ بریزید و به آن 4 پیمانه آب سرد، آبلیمو (در صورت تمایل تکه های لیمو) و شکر اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شربت را داخل لیوان بریزید و به آن تکههای یخ اضافه و سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۱