کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

شربت تخم شربتی از نوشیدنی‌های سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به صورت خنک مصرف می‌شود. این شربت از ترکیب آب، تخم شربتی، شکر، گلاب و یخ تهیه می‌شود.

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • 4 پیمانه آب سرد
  • ¼ پیمانه آبلیمو
  • شکر به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. پس از 10 دقیقه دانه‌ها خیس خورده و لعاب دار می‌شوند.

  • در این مرحله باید تخم شربتی را از آب جدا کنید. این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن‌های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند. این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید.

  • پس از شستشو تخم شربتی را داخل پارچ بریزید و به آن 4 پیمانه آب سرد، آبلیمو (در صورت تمایل تکه های لیمو) و شکر اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شربت را داخل لیوان بریزید و به آن تکه‌های یخ اضافه و سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۱۱
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی