کدو از جمله صیفیجات خوش طعم است که در خورشتهای مختلفی استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت کدو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- 1 عدد سینه مرغ
- 5 الی 6 عدد کدو سبز
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز
- آبغوره به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل
بسته به سلیقه خود میتوانید پوست کدوها را بگیرید و یا خیر.
داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و بعد از اینکه کدوها را با چاقو برش دادید، سرخ کنید.
میتوانید لابهلای برش کدو را نمک بزنید.
سعی کنید کدوها خیلی سرخ نشوند، طلایی شدن کدو کافیست.
وقتی کدوها سرخ شدن و پختن از ماهیتابه خارج میکنیم و بعد مرغهایی که به اندازه دلخواه برش دادیم را با کمی نمک، فلفل و زردچوبه داخل ماهیتابه میریزیم.
مرغ را تفت داده تا هر دو طرف آن سرخ شده و کمی بپزند.
حالا مرغ را خارج کرده و پیاز داغ تهیه میکنیم.
سپس رب گوجه رو به پیاز اضافه کرده و بعد زردچوبه، نمک و فلفل هم میریزیم و رب رو تفت میدهیم.
رب را کاملا تفت میدهیم تا خوب سرخ شده و مزه دار شود.
حالا به مخلوط تهیه شده حدود 2 لیوان آب اضافه کرده و مرغها را هم داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدهیم تا برای 30 دقیقه با سس بپزد.
بعد که آب خورشت کمی کشیده شده کدوها را هم اضافه کرده و خورشت را مزهدار میکنیم و به مقدار لازم آبغوره و در صورت نیاز نمک اضافه میکنیم.
وقتی آب خورشت کشیده شد و جا افتاد، خورشت آماده سرو کردن است.
- ۹۹/۰۱/۱۱