کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

کیک پرتقالی یکی از انواع کیک‌های ساده است که برای عصرانه و میان وعده بسیار مناسب است. این کیک بدون خامه هم بسیار خوشمزه است و برای تزیینش تنها از کمی پودر قند می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم

  • 300 گرم کره
  • 240 گرم شکر شیرینی پزی
  • 300 گرم تخم مرغ
  • 300 گرم آرد شیرینی پزی
  • 3 گرم نمک
  • 6 گرم بیکینگ پودر
  • مقداری شکلات تخته‌ای(دلخواه)
  • 25 گرم بادام خرد شده(دلخواه)
  • 95 میلی‌لیتر آب پرتقال
  • پوست رنده شده پرتقال

دستور العمل‌

  • پوست پرتقال را جدا کرده و سپس آن را خیلی ریز خرد کنید. برای این کار حتما از پرتقال ارگانیک استفاده کنید.

  • آب پرتقال را بگیرید.

  • کره بدون نمک را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و آن را داخل یک کاسه بریزد تا نرم بشود.

  • بعد از نرم شدم کره، شکر را به آن اضافه کرده و مواد را با استفاده از همزن برقی، با سرعت زیاد هم بزنید تا زمانی که بافت مخلوط به دست آمده سبک و پفکی بشود. بهترین مقدار شکر برای استفاده در کیک، 80 الی 120 درصد از مقدار کل آرد آن است. هرچه مقدار شکر بیشتر باشد، کیک شما لطیف‌تر و تُردتر خواهد شد.

  • بعد تخم مرغ و آب پرتقال را به آن اضافه کنید.

  • آنقدر مواد را هم بزنید تا بافت آنها کاملا یکدست و همگن بشود.

  • سرعت همزن را روی کم تنظیم کنید.

  • سپس نمک و آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده، و برای مدت 1 دقیقه هم بزنید.

  • دو سوم پوست پرتقال رنده شده و خلال بادام را به مواد اضافه کنید.

  • آرد چسبیده به دیواره کاسه را جدا کنید و برای مدت 1 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

  • یک ورق کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی را چرب کنید و آن را کف یک قالب کیک کمربندی پهن کنید.

  • سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید.

  • روی خمیر کیک را با استفاده از یک قاشق پلاستیکی صاف کنید.

  • مقدار باقی مانده خلال بادام را روی کیک بریزید.

  •  قالب کیک را بلند کنید و به آرامی روی کانتر آشپزخانه بکوبید. با این کار، حباب‌های ایجاد شده در بافت خمیر کیک از بین می‌روند و کیک شما یکدست و صاف می‌شود.

  • برای مدت 50 دقیقه، کیک را در فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد بپزید.

  • سپس کیک را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید که برای مدت 5 الی 10 دقیقه خنک بشود.

  • کمربند قالب کیک را باز کرده، و قالب کیک را روی یک ظرف کیک برگردانید.

  • کف قالب را از روی کیک بردارید و یک بار دیگر ظرف کیک را روی ظرف اصلی مخصوص سرو آن برگردانید.

  • ۹۹/۰۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی