وقتی حرف از یک عصرانه دلچسب و یک برش کیک کنار چای عصرانه میشود، کیک هویج یکی از بهترین انتخابها است. کیک هویج از ترکیب گردو، هویج رنده شده و شکر قهوهای درست میشود. در این مطلب طرز تهیه کیک هویج را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- 180 گرم روغن
- 180 گرم شکر قهوهای
- 200 گرم تخم مرغ(4 عدد تخم مرغ بزرگ)
- 250 گرم آرد شیرینی پزی
- 7 گرم بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 170 گرم هویج(رنده شده)
- 50 گرم شکلات تختهای خرد شده
- 50 گرم گردو خرد شده
مواد لازم برای خامه کیک هویج
- 90 گرم کره
- 135 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای
- 95 گرم پودر قند
- 5 گرم آبلیمو
دستور العمل
روغن و شکر قهوهای را در کاسهای بزرگ با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
تخم مرغها را یکی یکی به ترکیب شکر و روغن اضافه کنید و با همزن ترکیب کنید.
مواد جامد(آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین) را با هم الک کنید.
ترکیب آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را به روغن و شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
هویج رنده شده و گردو خرد شده را به مواد اضافه کنید.
در محله آخر تکههای شکلات را اضافه کرده و با همزن ترکیب کنید.
کیک هویج را برای 45 دقیقه درون فر با دمای 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا سطح کیک طلایی رنگ شود.
کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.
طرز تهیه خامه کیک هویج
کره و پنیر خامه را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
پودر قند الک شده و آبلیمو را به ترکیب کره و پنیر خامهای اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست و نرم شوند.
بعد از اینکه کیک خنک شد با یک لایه از این خامه کیک را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود.
در مرحله بعد میتوانید یک لایه دیگر از خامه روی کیک بزنید و با گردو آن را تزیین کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۹
عالی بود. ممنون