کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان برنجی

 

نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهر کرمانشاه ، قزوین و چند شهر دیگر ایران است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نان برنجی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم آرد برنج سفید و خیلی نرم
  • 500 گرم روغن
  • 350 گرم پودر قند
  • 1 پیمانه گلاب
  • 2 عدد تخم مرغ

دستور العمل‌

  • روغن و خاک قند و زرده تخم مرغ‌ها را مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.

  • سپس سفیده تخم مرغ‌ها را جداگانه آنقدر می‌زنیم که سفت شود و فرم بگیرد.

  • آنگاه گلاب و سفیده تخم مرغ را با روغن و خاک قند مخلوط می‌کنیم.

  •  آرد را درون ظرف ریخته و شروع به هم زدن می‌کنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.

  • این خمیر به نسبت بسیاری از خمیرها کمی شل است.

  • بعد از چند ساعت ماندن نرمی آن به حد کافی می‌شود.

  • خمیر را در یک کیسه نایلونی ریخته و اجازه می‌دهیم 24 ساعت بماند.

  • سپس خمیر را روی میز به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم.

  • برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد یک ورقه کاغذ نازک روغنی روی خمیر باید گذاشت.

  • بعد با قالب‌های مخصوص گرد خمیر را می‌بریم و با قالب مخصوص دیگر روی آن نقشه می‌اندازیم.

  • سپس آن‌ها را درون سینی فر چیده و در فر با حرارت 300 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می‌پزیم.

  • هنگامی که شیرینی کم تغییر رنگ داد آن را از سینی خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شود.

  • ممکن است نان برنجی با دست و بدون قالب تهیه شود در این صورت خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه یک فندق برمی‌داریم و داخل دست گرد و پهن می‌کنیم.

  • روی آن را با شی استوانه شکل نقشه می‌اندازیم و به طریق فوق می‌پزیم.

  • ۹۹/۰۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی