کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

 

خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست چکیده، گوشت گردن گوسفند، زعفران تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال پرتقال یا نارنج می‌ریزند.

مواد لازم

  • 1 عدد مرغ در حدود 1250 گرم
  • 1 کیلوگرم ماست چکیده
  • 1 قاشق مرباخوری زعفران
  • 1 لیوان خلال نارنج یا پرتقال
  • 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور العمل‌

  • مرغ را پاک کرده و با پیاز سرخ کرده و کمی نمک و 1 تا 2 لیوان آب در ظرفی می‌ریزیم و می‌گذاریم تا کاملا پخته شود.

  • به طوریکه که بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد.

  • سپس زعفران ساییده و کمی نمک و فلفل و خلال نارنج یا پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم.

  •  چند جوش که زد مرغ را از داخل ظرف بیرون می‌آوریم و قطعه قطعه یا درسته در دیس می‌گذاریم و حرارت خورشت را ملایم می‌کنیم.

  • ماست را خوب به هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل خورشت می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله داخل دیس روی مرغ می‌کشیم.

  • نکته حساس در مورد خورشت ماست این است که بعد از ریختن ماست خورشت نباید بجوشد. کافیست که فقط ماست گرم شود.

  •  بدون خلال نیز می‌توان خورشت ماست را تهیه کرد. همچنین با گوشت نیز می‌شود خورشت را تهیه کرد، پیشنهاد ما به شما 500 گرم گوشت بدون استخوان خواهد بود.

  • می‎توانید برای خوش طعم‌تر شدن غذا 1 تا 2 قاشق سوپخوری زرشک سرخ کرده نیز در خورشت ماست بریزید.

  • ۹۹/۰۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی