کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

خورشت خلال بادام یک خورشت کرمانشاهی است. که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود و کرمانشاهی‌ها در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده می‌کنند.

مواد لازم

  • 700 گرم گوشت گوساله
  • 100 گرم خلال بادام
  • ⅓ فنجان زرشک
  • 1 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و زعفران به مقدار کافی
  • لیمو عمانی به مقدار کافی
  • روغن

دستور العمل‌

  • برای شروع ابتدا خلال بادام را به مدت 1 ساعت در یک ظرف آب خیس کنید تا کاملا نرم شوند.

  • گوشت را خرد کنید و سپس بشویید.

  • پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند گوشت را به ظرف اضافه کنید و چند دقیقه آن را تفت دهید.

  • بعد از اینکه گوشت‌ها به تفت داده شدند، زعفران آب کرده را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

  • سپس 3 لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف اضافه کرده و می‌گذاریم تا گوشت و بادام به خوبی بپزند.

  •  قبل از اینکه مخلوط به طور کامل بپزد، زرشک و رب گوجه فرنگی را در یک ظرف مجزا سرخ کرده و به خورشت اضافه می‌کنیم. و در مرحله آخر لیمو عمانی را به خورشت اضافه می‌کنیم.

  • بعد از اضافه کردن زرشک، رب و لیمو عمانی اجازه دهید تا خورشت به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد تا فرایند پخت به طور کامل طی شود.

  • ۹۹/۰۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی