خورشت خلال بادام یک خورشت کرمانشاهی است. که از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشود و کرمانشاهیها در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده میکنند.
مواد لازم
- 700 گرم گوشت گوساله
- 100 گرم خلال بادام
- ⅓ فنجان زرشک
- 1 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک و زعفران به مقدار کافی
- لیمو عمانی به مقدار کافی
- روغن
دستور العمل
برای شروع ابتدا خلال بادام را به مدت 1 ساعت در یک ظرف آب خیس کنید تا کاملا نرم شوند.
گوشت را خرد کنید و سپس بشویید.
پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند گوشت را به ظرف اضافه کنید و چند دقیقه آن را تفت دهید.
بعد از اینکه گوشتها به تفت داده شدند، زعفران آب کرده را به این مخلوط اضافه میکنیم.
سپس 3 لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف اضافه کرده و میگذاریم تا گوشت و بادام به خوبی بپزند.
قبل از اینکه مخلوط به طور کامل بپزد، زرشک و رب گوجه فرنگی را در یک ظرف مجزا سرخ کرده و به خورشت اضافه میکنیم. و در مرحله آخر لیمو عمانی را به خورشت اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن زرشک، رب و لیمو عمانی اجازه دهید تا خورشت به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد تا فرایند پخت به طور کامل طی شود.
- ۹۹/۰۱/۰۹