کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

امکان ندارد به اصفهان سفر کرده باشید و بریانی نوش جان نکرده باشید! این غذای خوشمزه نه تنها در اصفهان بلکه شهرتی جهانی دارد و بسیاری از گردشگران برای نوش جان کردن آن از سراسر ایران و جهان برای خوردن آن به این شهر تاریخی سفر می‌کنند.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان
  • 1 قاشق سوپخوری ادویه
  • 12 تکه نان
  • 50 گرم دنبه
  • 100 گرم جگر سفید گوسفند

دستور العمل‌

  • ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم با 3 تا 4 لیوان آب و 2 تا 3 عدد پیاز خرد کرده و دنبه در حرارت ملایم می‌گذاریم کاملا بپزد و آب آن به خورد گوشت برود.

  • جگر سفید را هم با کمی آب و پیاز، کمی روغن و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید. بعد از اینکه آب آن کاملا خشک شد، جگر سفید را از روی حرارت بردارید و چرخ کنید.

  •  در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و 1 قاشق ادویه را با آن مخلوط می‌کنیم و گوشت را از روی آتش برداشته و خوب ساطوری می‌کنیم و با دنبه چرخ شده کاملا مخلوط می‌کنیم.

  • در این مرحله تابه را می‌گذاریم داغ شود و گوشت را در تابه می‌ریزیم و آن را روی آتش می‌گذاریم تا گوشت به روغن بیفتد.

  • سپس نان‌ها را در فر یا تابه دیگر کمی برشته می‌کنیم روی هر قطعه نان مقداری گوشت می‌گذاریم و یک قطعه نان دیگر را روی آن قرار می‌دهیم.

  • البته توجه داشته باشید که در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می‌کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته می‌کنند، البته روشی که ما معرفی کردیم ساده‌تر و راحتتر است.

  • ۹۹/۰۱/۰۹
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی