کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شنیسل مرغ

 

 

شنیسل مرغ یک غذای ساده است که در صورت داشتن فیله مرغ می‌توانید آن را در عرض چند دقیقه تهیه کنید. این غذا معمولا با سیب زمینی سرخ کرده و همچنین انواع سس گوجه فرنگی سرو می‌شود. 

مواد لازم

  • 2 عدد فیله مرغ
  • 1 پیمانه آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه پودر سوخاری
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد در صورت تمایل
  • روغن سرخ کردنی

دستور العمل‌

  • ابتدا فیله‌ها رو بین دو پلاستیک قرار بدید و با بیفتک کوب بکوبید.

  • اگر هم بیفتک کوب ندارید می‌توانید با ضربه زدن با چنگال و یا پشت چاقو فیله‌ها رو بکوبید.

  • در سه ظرف آرد و تخم مرغ‌ها و پودر سوخاری رو آماده کنید.

  • تخم مرغ‌ها را با یک چنگال خوب به هم بزنی تا مایه‌ای یکدست ایجاد شود.

  • به همراه پودر سوخاری نمک، فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید و بعد هم در روغن داغ سرخ کنید.

  • برای شنیسل باید روغن داغ داغ شود در حدی که اگه قاشق را در روغن قرار دهید دور آن حباب‌های ریز تشکیل شود.

  • هر طرف شنیسل حدود ۳-۴ دقیقه وقت لازم دارد تا کاملا سرخ شود.

  • وقتی دو طرفش تغییر رنگ داد و طلایی شد از ظرف روغن خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغن آن گرفته شود.

  • در نهایت روی دستمال قرار بدید تا روغن آن گرفته شود.

  • در انتها هم می‌توانید در کنار سالاد شیرازی و یا سیب زمینی سرخ کرده و یک سس خوشمزه نوش جان کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۸
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی