ترشی انبه معمولا به صورت بسیار متفاوتی تهیه میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ترشی انبه با 2 روش متفاوت آموزش دهیم.
مواد لازم
- 2 عدد انبه بزرگ
- 100 گرم رب گوجه فرنگی
- 200 گرم سرکه
- 1 لیوان آب لیموی تازه
- جوز هندی، دارچین، شکر و زعفران ساییده شده
- 1 قاشق غذاخوری نمک
دستور العمل
ابتدا انبه را خرد و سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم.
سپس یک لیوان آب لیموی تازه را به مواد اضافه میکنیم.
در این مرحله نمک، شکر، دارچین و زعفران را به مواد اضافه میکنیم.
در پایان سرکه را ریخته و به هم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند و ترشی جا بیفتد.
این ترشی باید کمی غلیظ و سفت باشد.
- ۹۹/۰۱/۰۸