کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

بهترین روش پخت لبو

 

خوب کمتر کسی را می‌توان شناخت که زمستان‌ها از کنار بساط گالری لبو فروش رد بشود و مست بوی این خوراکی خوشمزه نشود. در این مقاله قصد داریم بهترین روش پخت لبو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 5 الی 6 عدد لبو متوسط
  • 4 قاشق غذاخوری شکر

دستور العمل‌

  • برای شروع ابتدای لبو (چغندرها) را به خوبی می‌شوییم.

  • حالا داخل قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو را داخل قرار داده و درب قابلمه هم می‌بندیم تا لبو به خوبی بپزد.

  • بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آب آن کاهش خواهد یافت.

  • لبو رو از قابلمه در آورده و پوست می‌کنیم.

  • حالا لبو رو حلقه حلقه می‌کنیم.

  • شکر رو با آب باقی‌مانده داخل قابلمه مخلوط می‌کنیم.

  • سپس حلقه‌های لبو رو داخل قابلمه ریخته و باز حرارت می‌دهیم تا آب لبو کاملا غلیظ شود و به صورت شیره در بیاید.

  • بعد از تقریبا 1 ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می‌آید. حالا می‌توانیم لبوهای خوشرنگ و لطیف و خوشمزه را سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۸
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی