خوب کمتر کسی را میتوان شناخت که زمستانها از کنار بساط گالری لبو فروش رد بشود و مست بوی این خوراکی خوشمزه نشود. در این مقاله قصد داریم بهترین روش پخت لبو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- 5 الی 6 عدد لبو متوسط
- 4 قاشق غذاخوری شکر
دستور العمل
برای شروع ابتدای لبو (چغندرها) را به خوبی میشوییم.
حالا داخل قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو را داخل قرار داده و درب قابلمه هم میبندیم تا لبو به خوبی بپزد.
بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آب آن کاهش خواهد یافت.
لبو رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.
حالا لبو رو حلقه حلقه میکنیم.
شکر رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.
سپس حلقههای لبو رو داخل قابلمه ریخته و باز حرارت میدهیم تا آب لبو کاملا غلیظ شود و به صورت شیره در بیاید.
بعد از تقریبا 1 ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در میآید. حالا میتوانیم لبوهای خوشرنگ و لطیف و خوشمزه را سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۰۸