مربای بهار نارنج یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباهاست که باید در پخت آن دقت بیشتری به کار برد تا نتیجه مطلوب بدست آورید.
مواد لازم
- 250 گرم شکوفه بهار نارنج
- 500 گرم شکر
- 2 پیمانه آب برای تهیه شهد
- ¼ قاشق چایخوری آبلیمو
دستور العمل
شکوفههای بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
شکوفهها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
پس از جوشیدن، آنها را آبکش کرده و به سرعت در آب سرد بریزید.
این کار باعث میشود که شکوفههای بهار نارنج چروک نشده و زیبا باقی بماند.
جوشاندن شکوفههای بهار نارنج و شوک آب سرد را دو تا سه مرتبه تکرار کنید.
میتوانید هر بار یکی از شکوفهها را تست کنید تا متوجه شوید تلخی آن گرفته شده است یا خیر.
اگر هنوز تلخ بود، باید دوباره آنها را بجوشانید.
شکوفههای بهار نارنج را آبکش کرده و در کناری بگذارید تا سرد شوند.
سپس یک قابلمه لعابی یا فلزی که درب فلزی دارد، بردارید و آب و شکر را در آن بریزید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شربت مربای بهار نارنج آماده و غلیظ شود.
وقتی شربت مربا به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شود.
سپس شکوفهها را در شربت بریزید. سرد بودن شکوفه بهار نارنج و شربت باعث می شود گلبرگها جمع نشوند.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مربا کمکم به جوش بیاید.
مدت زمان پخت مربای بهارنارنج حدودا یک ساعت و نیم است.
اما میتوانید متناسب با حرارت اجاق گازتان این زمان را تغییر دهید.
پس از گذشت این مدت، وقتی مربا غلیظ شد، آبلیمو را اضافه کنید.
یک ربع بعد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مخصوص مربا بریزید. حالا مربا بهارنارنج آماده سرو است.
- ۹۹/۰۱/۰۷