کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

 

باید اعتراف کنیم همه ما سیب زمینی‌های سرخ کرده ترد را دوست داریم. با اینکه همه ما سیب زمینی سرخ کرده را دوست داریم ولی می‌دانیم این ماده غذایی معمولا بسیار چرب است و ارزش غذایی کمی دارد. در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی که نسبت به ورژن رستورانی آن مسلما سالم‌تر است را به شما آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم

  • 4 عدد سیب زمینی متوسط
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • سیب زمینی را بعد از شستن و گرفتن پوست آن به اندازه‌های مساوی خرد کنید.

  • برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی بهتر است سیب زمینی‌ها را کمی درشت خرد کنید.

  • در یک قابله مناسب که گنجایش سیب زمینی‌ها را داشته باشد آب میریزیم و می‌گذاریم آب به جوش بیاید.

  • بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی‌ها را داخل آب جوش میریزیم و می‌گذاریم 5 دقیقه درون آب باقی بماند.

  • بعد از پنج دقیقه سیب زمینی‌ها را از آب جوش خارج می‌کنیم و درون آب سرد می‌ریزیم و بعد از یک الی دو دقیقه آبکشی می‌کنیم.

  • قبل از سرخ کردن سیب زمینی‌ها را روی یک حوله آشپزخانه کاملا خشک کنید.

  • درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

  • بعد از سرخ شدن به سیب زمینی‌ها نمک و ادویه‌های دلخواه را بزنید و با سس کچاپ سرو کنید.

  • ۹۹/۰۱/۰۶
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی