بادام پایه اصلی این غذا است و به آن فرنی بادام نیز گفته می شود خواص فراوان دارد. حریره بادام یکی از غذاهایی است که معمولا به نوزادان میدهند، البته این غذا بعد از اینکه مورد تایید پزشک قرار گرفته و در سنین بالای 6 ماه به کودک داده میشود.
مواد لازم
- 200 گرم بادام
- 2 قاشق سوپخوری آرد برنج
- 2 قاشق سوپخوری شکر
دستور العمل
بر روی بادامها آب جوش میریزیم و پوست آنها را فوری جدا میکنیم.
اگر از بادام پوست گرفته استفاده کنید، آنگاه 150 گرم بادام کافیست.
سپس آن را چرخ میکنیم و در پارچه نازکی میریزیم و 2 تا 3 لیوان آب روی آن میریزیم.
شیره بادام را خوب میگیریم بطوریکه آب کاملا سفید و کمی غلیظ شود و به شکل شیر در بیاید.
سپس آرد برنج را در آن حل میکنیم و شکر را اضافه میکنیم و در ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مخلوط را مرتب هم میزنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود و سپس از روی حرارت بر میداریم و در ظرف میکشیم.
بعد از سرد شدن صرف میکنیم، چون حریره بادام برای مریض است شکر آن هر قدر کمتر باشد بهتر است.
تا حدی که قابل خوردن باشد میشود شکر را کم و یا زیاد کرد.
- ۹۹/۰۱/۰۶