تخم مرغ آب پزی خوب است که زرده آب به رنگ خاکستری یا سبز درنیامده باشد و بافتی کرمی و نرم داشته باشد. افراد مختلف روشهای مختلفی را برای درست کردن تخم مرغ آب پز پیشنهاد میکنند.
مواد لازم
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- آب سرد
دستور العمل
تخم مرغها را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید. آب باید 2 سانتیمتر بالاتر از سطح تخم مرغها قرار بگیرد.
درب قابلمه را بگذارید و آب را با درجه حرارت بالا به جوش بیاورید. از زمانی که آب به جوش آمد باید زمان را محاسبه کنید.
برای داشتن تخم مرغ عسلی، تخم مرغ باید برای حدود 7 دقیقه درون آب درحال جوش باقی بماند.
برای داشتن تخم مرغ نیم عسلی، تخم مرغ باید برای حدود 8 الی 9 دقیقه درون آب درحال جوش باقی بماند.
برای داشتن تخم مرغ آب پز سفت، تخم مرغ باید بیشتر از 10 دقیقه درون آب درحال جوش باقی بماند.
بعد از گذشت مدت زمان مورد نظر تخم مرغها را به یک کاسه با آب سرد و یخ منتقل کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه خنک شود.
این کار به راحتتر جدا کردن پوست تخم مرغها کمک میکند. بعد از جدا کردن پوست تخم مرغها آنها را سریعا سرو کنید. میتوانید برای تزیین کمی پودر پاپریکا و پیازچه خرد شده روی تخم مرغها بپاشید.
- ۹۹/۰۱/۰۶