زولبیا نوعی شیرینی است که معمولا همراه با شیرینی بامیه و گوشفیل به فروش میرسد. تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم نشاسته
- 300 گرم ماست
- 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب
دستور العمل
نشاسته را با آب مخلوط میکنیم تا کمی مرطوب شود، سپس ماست را اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه کاملا صاف شود.
روغن فراوان را داغ میکنیم و مایه را در قیف مخصوص میریزیم و در روغن اشکالی به شکل زولبیا و مشبک میریزیم.
حرارت را ملایم میکنیم، یک طرف زولبیاها که برشته شد برمیگردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.
سپس با کفگیر آنها را خارج میکنیم و در شربت میاندازیم.
هنگامی که شربت که به خورد زولبیا رفت آن را از شربت خارج میکنیم.
شربت زولبیا مثل شربت بامیه تهیه میشود.
- ۹۹/۰۱/۰۵