کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آرد برنج

 

آرد برنج آردی است که از برنج درست می‌شود. برای تهیه آن برنج پوست کنده را یک روز در آب سرد خیس می‌کنند و بعد از خشک شدن آن را می‌کوبند تا آرد شود.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم برنج
  • 2 لیتر آب

دستور العمل‌

  • برای تهیه آرد برنج خیلی خوب در منزل، برنج را چندین بار بشویید.

  • به مدت یکی دو روز در آب خیس کنید.

  •  در این بازه زمانی چندین بار آب برنج را عوض کنید.

  • سپس برنج را در آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود.

  • سپس برنج مرطوب را می‌کوبیم به طوریکه کاملا نرم شود.

  • سپس پهن می‌کنیم تا کمی خشک شود.

  • در این مرحله آن را از الک رد می‌کنیم.

  • دوباره آرد برنج الک شده را می‌گذاریم کاملا خشک شود.

  • باز هم از یک الک ریز آن را رد می‌کنیم.

  • ۹۹/۰۱/۰۵
  • سرآشپز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی